Om Klöversalongen

Detta är Klöversalongen i Bjuv.
Klöversalongen är en salong som funnits i Bjuv sedan läng tid tillbaka. Den startades redan i februari 1975 och salongen var då belägen på Klövergatan, därav namnet. 1984 flyttade salongen till Bjuvs Köpcentrum.

I november 2011 tog Lena Kvist, som arbetat på salongen sedan 1998, över företaget. Salongen sysselsätter nu två frisörer i moderna lokaler på Norra Storgatan 20. Klöversalongen är medlem i SFF.

Besök oss gärna på Facebook.

Våra frisörer
Lena har arbetat på salongen sedan 1998 och är sedan 2011 ägare av salongen. Hon tog sitt gesäll 1984 och Mästarbrevet 2018.

Samera började på salongen 2001. Hon tog sitt gesäll 1991 och yrkesbevis 2001.

Vår affärside.
Med hjälp av hög kompetens, kvalitativt arbete, kvalitativa produkter, professionell attityd och en trevlig miljö skapar vi nöjda kunder.

Vad är SFF?
Sedan hundra är har Sveriges Frisörföretagare verkat som branschorganisation för 1000-tals frisörföretagare inom såväl herr- som damfrisöryrket.

Sveriges Frisörföretagare har idag ca 6000 medlemsföretag vilket gör SFF till en av landets största branschorganisationer.

Att Klöversalongen är medlem i SFF innebär att du tryggt vänder dig till en kunnig frisör. Då vet du också att du behandlas av en professionell, välutbildad och yrkeskunnig personal, samtidigt som företaget följer gällande lagstiftning.

Dessutom, om någonting av misstag skulle gå fel, så följer alltid ett medlemsföretag Allmänna Reklammationsnämndens rekommendationer.

Varmt välkommen till oss på Klöversalongen!